Tigla Metalica Bilka Balcanic

Tigla Metalica Bilka Balcanic

Țigla BALCANIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică BALCANIC se produce într-o gamă variată de nuanțe. Este un produs elegant și rezistent, îmbinând aspectul tradițional cu cel modern, realizat pe utilaje cu tehnologie avansată. Acest tip de învelitoare este preponderent folosită în renovările clădirilor dând un aspect elegant de conservare.


O clădire veche sau o clădire de patrimoniu, odată acoperită cu acest tip de țiglă este protejată de intemperiile vremii și în același timp îi este pusă în evidență frumusețea arhitecturală. Țigla metalică BALCANIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.


Tigla Metalica Bilka Balcanic

Tigla Metalica Bilka Balcanic

Fiecare casă are nevoie de un acoperiş şi, cu atât mai mult, de unul trainic şi rezistent care pe de o parte să asigure protecţie totală imobilulului pe termen lung, iar pe de alta să transforme efortul depus într-o investiţie profitabilă. Iar pentru că ţiglele metalice marca Bilka sunt concepute secial pentru a garanta toate acestea, alegerea acestora va fi, cu siguranţă, o investiţie în viitorul oricărei locuinţe.

Utilizând cele mai moderne şi actuale tehnologii de fabricare, ţiglele metalice model Balcanic dispun de caracteristici care nu numai că le recomandă drept cele mai inspirate alegeri pentru orice acoperiş, dar le şi plasează în topul celor mai performante materiale de construcţii. În primul rând datorită calităţilor intrinseci ale acestor materiale, dar şi eficienţei pe care o generează acestea şi care se traduce deopotrivă printr-o protecţie sporită în faţa condiţiilor de mediu şi în faţa variaţiilor de temperatură, dar si printr-o longevitate remarcabilă. Şi chiar şi printr-un raport avantajos preţ-calitate.

xtrem de rezistente şi uşor de montat, ţiglele metalice în stil Balcanic se vor dovedi o alegere profitabilă din toate punctele de vedere, fiind pe cât de aspectoase pe atât de trainice şi de performante. Cele zece straturi de acoperire din care se compun le conferă acestora capacitatea de a asigura o izolare perfectă a casei în partea superioară, dar, simultan, şi ventilaţia necesară şi longevitatea acoperişului.