Tigla Metalica Bilka Gotic

Tigla Metalica Bilka Gotic

Țigla GOTIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică GOTIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm. Țigla metalică GOTIC se produce într-o gamă variată de nuanțe, astfel încât fiecărei construcții i se poate alege acoperișul perfect. Pentru realizarea unui acoperiș cu forme și materiale moderne, dar cu respect față de comunitate, modelul GOTIC este soluția.


Astfel acest tip de construcții care au fost ridicate cu mulți ani în urmă pot avea acum un acoperiș nou modern și rezistent fără influențe negative asupra arhitecturii specifice. Sistemul inovativ de îmbinare permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.


Tigla Metalica Bilka Gotic

Tigla Metalica Bilka Gotic

Nicio casă nu este completă fără un acopeiş. Iar pentru că acest lucru este valabil deopotrivă din punct de vedere tehnic şi funcţional, dar şi estetic, alegerea ţiglelor metalice care să întregească aspectul casei poate fi o sarcină provocatoare. Pentru că trebuie să combine calităţile tehnice cu cele estetice pentru a asigura deopotrivă protecţia de care are nevoie orice casă, dar şi stilul care să confere personalitate imobilului. Din acest motiv ţiglele metalice model Gotic au fost special create pentru a satisface toate aceste necesităţi în cel mai optim mod. Rezistente, de calitate şi cu un design inspirat de arhitectura gotică, acestea pot fi cea mai bună soluţie deopotrivă pentru o locuinţă modernă, dar şi pentru reabilitarea unei clădiri încărcate de istorie.

Pentru că fiecare casă este unică şi are propria sa personalitate şi propriile sale nevoi, gama de ţigle metalice marca Bilka este diversificată pe de o parte în funcţie de particularităţile tehnice ale clădirii, dar şi în funcţie de stilul acesteia în continuarea căruia trebuie să se plaseze orice acoperiş. În funcţie de particularităţile imobilului, caracteristicile ţiglelor metalice variază nu numai la nivel funcţional, dar şi la nivelul aspectului exterior, tocmai pentru ca alegerea modelului potrivit să acopere, cu adevărat, toate necesităţile. Iar dacă optaţi pentru modelul Gotic al ţiglelor metalice, locuinţa se va bucura simultan de o protecţie sporită în faţa ameninţărilor meteorologice, dar şi de o personalitate puternică care să o evidenţieze în orice context.