Tigla Metalica Bilka Iberic

Tigla Metalica Bilka Iberic

Țigla IBERIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică IBERIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.


Țigla metalică IBERIC se produce într-o gamă variată de nuanțe. Este un produs care se remarcă prin înălțimea profilului oferind casei un încadrament perfect dar și prin sistemul inovativ de îmbinare care permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.


Tigla Metalica Bilka Iberic

Tigla Metalica Bilka Iberic

Faza montării acoperişului poate fi o etapă destul de problematică în cadrul procesului de construcţie a unei locuinţe pentru că presupune luarea unor decizii de perspectivă. Nu doar parte integrantă şi indispensabilă din structura casei, acoperişul este de asemenea şi unul dintre elementele cele mai încercate de capriciile vremii pe termen lung, ceea ce îl facem extrem de vulnerabil la condiţiile climatice. Din acest motiv este bine ca materialele pe care le folosiţi pentru a vă proteja locuinţa să fie durabile şi de calitate. Tehnologia modernă de care ne folosim pentru a produce ţiglele metalice model iberic poate fi un avantaj remarcabil pentru locuinţa dumneavoastră, cu atât mai mult cu cât raportul calitate-preţ va fi un alt atu important care vă va uşura alegerea.