Roof Systems renoveaza acoperișuri cu produse si materiale TONDACH®

Peste 400 posibilități

TONDACH® oferă o diversitate fantastică de forme și culori. De aici rezultă aproximativ 400 modalități diferite! Utilizați la maxim posibilitățile multiple de amenajare a acoperișului:

  • Peste 25 culori (de la nunate deschise pana la cele inchise, mate sau lucioase)
  • Gamă largă de modele pentru acoperișuri clasice, mediterane sau moderne
  • Suprafață netedă împiedică depunerea impurităților (rezistă la îngheț, acizi și baze)
  • Permite învelirea acoperișului cu o înclinație minimă de 13°

Dacă un acoperiș nou, atunci un acoperiș TONDACH®

TONDACH® oferă multiple posibilăți de amenajare pentru toate formele de acoperiș și este optim pentru case pasive, solere și case cu consum redus de energie. Fiind un produs ecologic recomandat internațional, TONDACH® e distins cu însemnul “natureplus”. 33 ani garanție vorbesc, de asemenea pentru TONDACH®, cât și sustenabilitatea ecologică ca produs natural, fără adaosuri chimice.

Flexibilitate
100 %

Renovare flexibilă pentru toate formele de acoperiș

Ca specialist în renovările de acoperișuri, TONDACH® are competențe extinse și paleta optimă de produse, ca de ex. țigla TONDACH® cu distanță variabilă. Distanța variabilă considerabilă permite de cele mai multe ori reînnoirea acoperișului fără schimbarea costisitoare a laților. Soluțiile TONDACH® pentru renovare asigură siguranță și valoare sustenabilă.

 
Avantaje ce țin de costuri: distanța variabilă de până la 6 cm vă scutesc de înlocuirea lățuirii.
 
Protecție
100 %
Tehnică superioară, funcționalitate optimă

Cleme de siguranță, falțuri superioare și laterale asigură protecția optimă împotriva furtunilor. Design și funcționalitate se întrepătrund perfect și oferă cea mai bună protecție în toate condițiile meteorologice extreme – în special împotriva grindinei și a furtunilor.

 
Avantaj ce ține de siguranță: clemele de fixare oferă protecție maximă împotriva intemperiilor.
 
Frumusețe
100 %
Bucurie peste generații

Datorită finisării speciale,  suprafața țiglelor TONDACH® asigură menținerea permanentă a culorii și durabilitatea acoperișului prin arderea țiglelor la peste 1.000° C. Durata de viață dovedită a unei țigle TONDACH® este de peste 100 ani.

 
Avantaje ce țin de curățare: menținerea permanentă a culorii și frumuseții acoperișului prin finisarea specială a suprafeței țiglei TONDACH®.